ZAŠTITNE MASKE ZA LICE

Zaštitne maske za lice su napravljene za određenu svrhu i zaštitu. Pre postavljanja zaštitne maske na lice, dobro očistite ruke sapunom i vodom. prekrijte usta i nos maskom i pazite da ne postoje praznine između vašeg lica i maske. izbegavajte dodirivanje zaštitne maske tokom njenog korišćenja, i ako to radite, perite ruke. Zaštitne maske menjati kad su vlažne. Da biste uklonili masku, skinite je odmah u zatvorenu kantu ili predviđeni mega box za odlaganje infektivnog materijala.

Hirurska maska sa gumicom

HIRURŠKA MASKA SA GUMICOM

Troslojna maska za jednokratnu upotrebu, sa elastičnim trakama za postavljanje oko ušiju i dodatkom za nos radi boljeg prijanjanja licu. Koristi se više sati ili dok ne ovlaži. Koristi se u medicini, stomatologiji, farmaciji i raznim granama industrije.

ZAŠTITNA MASKA SA GUMICOM ZA DECU

Troslojna maska za jednokratnu upotrebu, posebno prilagođena za dečji uzrast.

Zastitne maske za decu
Srebrna maska

SREBRNA BARIJERNA MASKA

Srebrna barijerna maska je proizvod sa jonima srebra koji imaju učinak u smanjenju prisutnosti i neutralizaciji patogena. Prednost maske ogleda se u činjenici da se njena efikasnost tokom vremena korišćenja smanjuje. Srebrna barijerna maska je kreirana ultrazvučnom jonizacijom koja u troslojnu zaštitnu tkaninu, trajno integriše jone srebra čistoće 99,99 Ag+ i zeolit ktinoptilolit u nevidljivi molekularni film (1-2 mikrometara debljine). Upotrebom ove maske, proizvedene tehnologijom poslednje generacije, znatno se smanjuje mogućnost infekcije i povećava stepen zaštite, a takođe omogućava udisanje čistog, nekontaminiranog vazduha. Inovativna i unapređena srebrna maska poseduje povećanu koncetraciju srebra i zeolita, dok “smart pakovanje u tripleks foliji čuva srebrne jone i obezbeđuje bolja zaštitna svojstva maske. Pakovanje sadrži jednu zaštitnu masku.

ZAŠTITNA MASKA KN95

Petoslojna zaštitna maska izrađena od veoma kvalitetnog materijala. 95% zaštite od toksičnih čestica veličine 2 do 5 milimetara. Sertifikovana kao FFP2 ili N95 zaštitna maska. Ima dodatak za nos radi perfektnog prijanjanja na lice. Sklopiva po vertikali radi praktičnog odlaganja. Otporna je na vlagu, lagana i prozračna. Veoma udobna za nošenje, nije toksična i ne izaziva iritaciju. Pruža efikasnu zaštitu od: virusa, bakterija, alergena čestica dima.

KN95
Barijerna maska

BARIJERNA ZAŠTITNA MASKA S1

Barijerna zaštitna maska za višekratnu upotrebu sa lako zamenljivim filterom od netkanog tekstila. Maska ima elastični, samopodesivi povez. Prodaje se u kompletu, jedna maska sa 5 filtera. Filteri se prodaju i posebno u kompletu od 5 komada.