FLASTERI

Proizvodi su namenjeni za učvrćivanje zavoja na koži. Dobro prijanjaju i omogućavaju koži da diše. Mogu biti izrađeni od tekstilne tkanine (pamučno platno) u beloj boji ili u boji kože, svile, papira ili filma sa sintetskim lepkom. Izdržljivi i vodootporni. Lako se uklanjaju. Pogodni za pričvršćivanje zavojnog materijala, sondi, kanila, katetera i mernih instrumenata kod pacijenata.

Galteks

GALTEKS

Platneni flaster izrađen od tekstilne tkanine u beloj boji ili boji kože. Pogodan za dugotrajno pričvršćivanje svih vrsta zavojnog materijala na normalnoj koži. Dobro prilagodljiv na koži. Vodootporan.

GALSILK

Hipoalergijski flaster izrađen od svile. Potpora flastera garantuje izuzetno visoku toleranciju kože. Hipoalegijski lepljivi sloj čini flaster posebno pogodnim za osetljivu kožu. Lepi se na različite delove tela i ima dugotrajne lepljive osobine.

Galsilk
Galpor

GALPOR

Papirni flaster na dispenzeru prvenstveno namenjen za pričvršćivanje zavoja na osetljivoj koži kada je potrebna česta zamena flastera. Postojan je na koži i bezbolno se skida.

GALFILM

Flaster na filmu.

Galfilm