SREDSTVA ZA DEZINFEKCIJU

Sredstva za dezinfekciju služe za brzu i efikasnu dezinfekciju kože, ruku, predmeta i površina u domaćinstvu, javnim objektima, prehrambenoj industriji, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, objektima javnog zdravlja.

Galarea 1200

GALAREA SEPT

Galarea sept rastvor za dezinfekciju kože ruku. Obezbeđuje maksimalnu dezinfekciju svu gde se zahteva visok nivo higijene – bolnice, ordinacije, hirurške sale. Koristi se za dezinfekciju površina u bolnicama, domaćinstvima, ugostiteljstvu… Idealan za upotrebu na putovanjima, u bolnicama, školama, kancelarijama u prirodi.

HIDROSEPT

Hidrosept se koristi za dezinfekciju intaktne kože, za ispiranje usne duplje, za opšu i profesionalnu upotrebu, u domaćinstvima, javnim i zdravstvenim ustanovama.

Hidrosept 1200
Alkogal 1200

ALKOGAL

Višenamenski dezinfekcioni preparat u obliku rastvora, za opštu i profesionalnu upotrebu. Lična higijena zdrave kože ljudi, dezinfekcija površina, predmeta i uređaja (koji ne ulaze u kontakt sa hranom) i hirurška dezinfekcija ruku.

GALADERM

Galaderm je sapun za higijensko i hirurško pranje ruku. koristi se za dezinfekciju i održavanje lične higijene ljudi, u prehrambenoj industriji, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, domaćinstvu, za hirurško i higijensko pranje ruku i kože tela u objektima javnog zdravlja, veterinarstvu i farmaciji, a pogotan je i za higijensko kupanje pacijenata u medicinskim ustanovama, kao i za pranje pacijenata pred operativni zahvat.

Galaderm
Galarea dez sajt

GALAREA DEZ

Galarea dez je sredstvo za opštu dezinfekciju i sanitaciju. Preparati se nalaze u Granula, širokog dezinfekcijskog sprektra sa primenom u domaćinstvu, prehrambenoj industriji, hotelijerstvu, ugostiteljstvu, objektima zdravstva i veterine, u objektima za čuvanje životinja, kao i školskim i pedagoškim ustanovama. Koristi se za dezinfekciju vode u bazenima za kupanje i rekreaciju, bunarskim vodama, površina koje dolaze u
kontakt sa hranom, oprema koja nije osetljia na hlor.